Ce luăm cu noi în camping sau în excursie, vara aceasta?

Ca în fiecare an, poate ți-ai planificat deja vacanțele pentru tot sezonul, dar cum rămâne cu excursiile și mini-vacanțele de o zi sau de weekend? Vara suntem mai spontani, vremea frumoasă de afară ne invită la ieșiri în aer liber în fiecare zi, timp să avem!

Așa că dacă ai deja timp, oare de ce anume mai ai nevoie pentru o ieșire în camping, cu rulota sau cortul, pentru o excursie de o zi la iarbă verde, la un grătar sau la o plimbare în natură? Ei bine, pe lângă lucrurile uzuale, cum ar fi apa, mâncarea, hainele adecvate, protecția împotriva insectelor și protecția solară, mai ai nevoie și de câteva gadgeturi și dispozitive care să îți ușureze munca sau să te distreze și relaxeze, pe tine pe prietenii și familia ta. Iar de acestea ne ocupăm noi!

Dacă îți place să ieși la plimbare cu bicicleta, scooterul sau motocicleta, atunci  suportul extensibil pentru telefon o să îți fie de ajutor. Acest suport cu braț extensibil o să fie prietenul acela care nu te lasă la nevoie, și nu doar pe vreme frumoasă, dat fiind faptul că este rezistent la ploaie, praf și noroi. Are un sistem magnetic care susține telefonul și un display din plastic prin care poți să vezi ecranul și să folosești touch-screen-ul. Acest suport o să devină cel mai utilizat accesoriu al tău, în plimbările lungi cu bicicleta.

Suport Extensibil Pentru Telefon

După lungul drum, ai ajuns la destinație, și ca în fiecare weekend, și nu numai, ieșirile la grătar sunt lege pentru mulți români. Iarbă verde, muzică, mici, ceafă, pui, ciuperci, dar cu ce faci focul? Desigur, acum sunt cărbuni și lemne de cumpărat la fiecare pas, dar ce faci când uiți să cumperi, te întorci? Nu prea cred, așa că, desigur, cauți lemne prin zonă. Și nu de puține ori se întâmplă să găsești lemne, dar să fie nevoie să le tai, iar securea nu ai luat-o, pentru că plănuiai să cumperi lemne, deci nu aveai nevoie. Ei bine, îți aduci aminte că ai fost inspirat acum ceva timp și că ți-ai luat o drujbă de buzunar pe care o ții în mașină. Perfect! Acest fierăstrău portabil este ușor de folosit și nu necesită curent electric sau combustibil. Funcționează doar cu ajutorul forțelor proprii. Este ușor de transportat în husa specială, are dinți foarte ascuțiți, este mică și foarte utilă. Dobori arbori cu adevărat mari și pregătești lemne pentru foc în doi timpi și trei mișcări!

Drujba De Buzunar

În timp ce tai lemnele poate ți se face sete, deci ai vrea să te răcorești cu o băutură bună. Astfel că tu îți iei o sticlă rece, însă soția vrea să deschidă o pungă de cipsuri, iar celui mic deja i s-a făcut foame și vrea pâine cu dulceață, iar borcanul a fost pus de mama soacră, deci e închis etanș. Ca să faci fericiți toți membrii familiei este foarte simplu, folosește deschizătorul multifuncțional 6-în-1! O singură ustensilă, 6 întrebuințări, 3 oameni fericiți.

Deschizator Multifunctional 6-in-1

După despachetat, foc și mâncare, e rost și de joacă. La ieșirile la iarbă verde, prinde bine și puțină mișcare, nu? Cu TennisTrainer, o platforma fixa cu o minge de tenis legată cu o sfoară elastică, te poți juca tenis singur, cu soția, cu prietenii sau cu cel mic. Dacă te-ai săturat sa tot mergi să cauți mingea printre flori, pomi sau șanțuri,  atunci ia-ți racheta de tenis, comandă tenis trainer și ia distracția cu tine, oriunde!

TennisTrainer - Platforma fixa cu minge de tenis

Ai tăiat lemne, ai făcut focul, ai mâncat, iar acum s-anserat. Te-ai retrage frumos în cort sau în rulotă, dar nu prea se mai vede, pentru a strânge toate lucrurile și a le pune în mașină. Vai ce bine ar prinde o lanternă, acum! O lanternă superbright, telescopică, cu led XHP P50, rezistentă la impact și la apă, care generează până la 2000 de lumeni. De ce? Pentru că are o putere de 20 de ori mai mare decât o lanternă obișnuită și pentru că se poate încărca cu cablul USB. Super simplu, ca bună ziua!

Lanterna SuperBright

După ce ai adunat tot și te-ai pus la căldură, înăuntru, poate te-ai uita totuși la un episod din serial înainte de somn, așa că îl pui pe telefon. Și se mai alătură și soția și cel mic, doar e curios și el. Dintr-o dată ecranul telefonului parcă e prea mic, așa că scoți amplificatorul ultra portabil. Acum totul se vede de 3-4 ori mai mare, telefonul sta pe suport, fix, și toată familia adoarme fericită!

Amplificator Ecran Ultra Portabil

Lunea următoare, ajungi la birou și povestești tuturor colegilor ce ieșire frumoasă ai avut în weekend, dar mai ales, cât de utile ți-au fost gadgeturile de mai sus! Nu?


You may also like

Vezi toate articolele
Example blog post
Example blog post
Example blog post