Cele mai utile 6 produse din bucătărie

Pentru majoritatea dintre noi, bucătăria este inima casei, aici, mama, bunica sau soția își pun în practică magia prin mâncăruri alese, pline de savoare și cu gust de noutate sau nostalgie. Aici se întâlnesc prietenii la un pahar de ceva, seara sau în weekenduri, depănând amintiri.

Noi îți venim în ajutor și îți recomandăm 6 produse ce nu trebuie să lipsească din bucătăria ta, pentru a face din această încăpere un loc și mai plăcut, mai facil, dar mai ales, plin de magie.

1. FreshEgg - Sertar Pentru Depozitat Ouale In Frigider

În primul rând pentru a face preparate gustoase este necesar să ai la îndemână, produse proaspete. Iar aici ne referim în special la ouă, deoarece acestea sunt cele mai sensibile alimente când vine vorba de perisabilitate.

Cu FreshEgg, un sertar special pentru depozitat ouăle în frigider, acestea nu doar că sunt protejate, evitându-se ciocnirea lor, dar prospețimea se păstrează mai mult timp. De asemenea sertarul are avantajul de a putea seta data la care s-au pus ouăle în frigider, pentru a ști exact de cât timp sunt luate. 

FreshEgg™ - Sertar Pentru Depozitat Ouale In Frigider

2. Instrumentul tip rolă pentru foietaje

Un alt produs foarte bun, nelipsit din arsenalul gospodinelor pasionate de patiserie, este instrumentul tip rolă pentru foietaje. Fie ca este o sărbătoare anume, Crăciun, Paște sau ziua de naștere a unui membru al familiei, o tartă cu mere, sau o plăcintă în stil american cu fructe, diferite creme sau alune, Acesta taie aluatul pregătit în prealabil, într-o formă unică, dându-le preparatelor tale un aspect splendid.

Instrument Tip Rola Pentru Foietaje si Placinte

3. Drinker - Dispenser De Perete Pentru Sticle

După ce ai pregătit mâncarea și ai și savurat preparatele aspectuoase și gustoase, probabil vrei să bei ceva și să îți astâmperi setea. Cu Drinker, dispenserul de perete pentru sticle, este cel mai simplu mod prin care tu și invitații tăi te poți servi cu o băutură răcoritoare. Fie că vrei o băutură alcoolică, suc, sau chiar sirop, sticla poate să fie așezată și fixată în suport, iar în orice moment al zilei te poți servi cu băutura ta preferată, evitând în același timp risipa.

Drinker - Dispenser De Perete Pentru Sticle

4. WineUp™ - Set 3 Capace Pentru Sticla De Vin

Dacă la masă, sau după masă, dorești să bei un pahar de vin, însă crezi că nu are rost să deschizi o sticlă pentru un singur pahar, prospețimea nemaifiind la fel după deschidere, iar de multe ori capacul original, de plută, nu se mai poate refolosi, atunci ai nevoie de WineUp. Acesta este un capac special pentru sticlele de vin, care păstrează gustul plăcut al vinului preferat, până la o săptămână de la desfacerea sticlei. Este fabricat dintr-un material de bună calitate, care păstrează un vid perfect, astfel nealterând calitatea vinului. Este potrivit pentru orice tip de sticlă și are un sistem de închidere inovator și ușor de folosit.

WineUp™ - Set 3 Capace Pentru Sticla De Vin

5. Deschizator Multifunctional 6-in-1

Rămânând în același registru, un alt produs util pe care noi îl recomandăm tuturor, mai ales persoanelor mai în vârstă sau slăbite, fără prea multă puterea în brațe, este deschizătorul multifuncțional 6 în 1. Cu acesta deschiderea conservelor, capacelor de apă, suc sau bere cu și fără filet, deschiderea borcanelor, dezlipirea sigiliilor de pe anumite sticle și deschiderea pungilor de chipsuri sau alte alimente în pungi greu de desfăcut, o să fie cu mult mai ușoară. Cu o singură unealtă, ergonomică, fabricată dintr-un material de calitate și ușor de curățat, îți poți deschide acum mult mai simplu, tot ceea ce dorești. 

Products Deschizator Multifunctional 6-in-1

6. NanoScale™ - Set 5 Lavete Reutilizabile Din Microfibra

După ce ai depozitat alimentele și băuturile exact așa cum trebuie, după ce ai pregătit și savurat diferite preparate și băuturi, iar invitații s-au dus spre casă, este nevoie să faci și curățenie, nu-i așa?  Ei bine lavetele reutilizabile din microfibră NanoScale, nu trebuie să lipsească din bucătăria ta. Cu ajutorul lor curățenia este mai rapidă și mai ușoară. Ele sunt fabricate din microfibră, ce permite o lustruire fără urme și fără scame, se pot folosi atât ude, cât și uscate, fiind eficiente chiar și pentru petele de ulei sau grăsime. 

NanoScale™ - Set 5 Lavete Reutilizabile Din Microfibra

Când îți petreci cea mai mare parte a timpului în bucătărie, dar nu numai. Poate vrei sa te pregătești pentru o petrecere, o sărbătoare, sau o seară cu prietenii, atunci aceste 6 produse sigur o să-ți ușureze munca și o să-ți facă viața și seara mai frumoasă.


You may also like

Vezi toate articolele
Example blog post
Example blog post
Example blog post