Cum îmi ajut copilul să scrie corect?

Cum îmi ajut copilul să scrie corect? Cum să îl fac să țină bine pixul în mână? Sunt întrebări pe care mulți părinți și le pun în primii ani de școală ai copilului. Iar acum, pentru că încetul cu încetul, vacanța se termină și inevitabil reîncepe școala, ne-am gândit să venim cu o un mic ajutor. 

Noi ne aducem aminte cu nostalgie de această perioadă a anului, în care deși nu ne convenea, ne aminteam că mai aveam și teme de vacanță. Așa că, după o lungă perioadă de când nu mai luasem creioanele și stilourile în mână, aproape că nici nu mai știam să le ținem bine, și poate unii dintre noi chiar nu știam. Ne dureau mâinile și degetele, dar mai ales capul, de la atâta chef de lecții. Toți ne plângeam unii altora de cât de lungi sunt temele sau complicate, dar mai ales ca ne dor mâinile.

După ce începea școala, chiar dacă eram deja mai acomodați și repetam mai des scrisul, pentru unii dintre noi munca nu se ușura. Nu știam cum să ținem corect pixul în mână, iar dacă învățătoarea, vreun profesor sau părinții nu observau, pentru a ne corecta în vreun fel sau altul, ajungeam să ne obișnuim greșit, să scriem lent, greoi, urât sau să ne deformăm degetele. 

Acum însă, există atât de multe gadgeturi, ajutoare și posibilități pentru copii. Unul dintre ele fiind setul de corectoare pentru scriere. Atunci când învață să scrie, mulți  copii întâmpină dificultăți în a ține degetele corect pe stilouri și creioane, indiferent dacă sunt stângaci sau dreptaci, iar după ce obiceiurile rele se instalează, copilul este expus la consecințe grele: o oboseală anormală a mâinii, dureri și crampe la degete, reumatism prematur. Mulți copii sunt entuziasmați când învață să scrie, dar entuziasmul poate să dispară dacă aceștia obosesc sau simt dureri din cauza poziției stiloului sau a creionului. Corectoarele pentru scriere îi permit copilului tău să țină creionul așa cum trebuie, astfel că poate învăța în ritmul lui, până când nu va mai fi nevoie să folosească acest corector.

Produsul este confortabil, moale, fabricat din silicon eco-friendly complet sigur, are o mărime universală, potrivită atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci.

Gândiți-vă la acest set ca la roțile ajutătoare pentru bicicletă.


You may also like

Vezi toate articolele
Example blog post
Example blog post
Example blog post