Cum sa scapi de celulita, cu FitRoll

Celulita este unul dintre motivele pentru care multe femei se simt stânjenite când vine vorba despre corpul lor. De câte ori ți-ai auzit prietenele sau chiar pe tine spunând: ”Nu port aia, că mi se vede celulita!”?. Ei bine, acest aspect de coajă de portocală, dă o senzație de inconfortabilitate în a purta costume de baie, pantaloni scurți, fuste sau alte articole de îmbrăcăminte scurte sau strâmte.

Probabil că oricine se confruntă sau s-a confruntat cu aceasta problemă, a încercat deja una, doua sau mai multe metode de combatere a celulitei, însă acestea fie nu au funcționat, fie au fost prea greu de menținut în timp. 

Dacă și tu ai pățit asta, și încă speri să te uiți în oglindă, să fii mulțumită de ceea ce vezi și să poți să porți în sfârșit acea rochiță pe care ai vazut-o în vitrină sau acei bikini sexy, atunci ai ajuns în locul potrivit!


Cu FitRoll, vei putea obține tot ceea ce îți dorești și un pic mai mult! 

Acest produs tonifică pielea, îi redă elasticitatea, masează în profunzime muschii și țesutul adipos, stimulează circulația sanguina, drenajul limfatic și elimină contracturile musculare. Dispozitivul este fabricat din materiale de calitate, rezistente, dar elastice și este prevăzut cu 4 role de masaj care se mișcă adaptându-se ușor formelor corpului tău. 

Folosește FitRoll în fiecare zi, timp de 15 minute și bucură-te de beneficii precum:

  • piele tonifiată, fără prea mult efort și bani
  • piele mai elastică
  • drenajul limfatic este stimulat, eliminând toxinele și retenția de apă
  • circulație sanguină îmbunătățită
  • senzații de amorțeală diminuate
  • dureri musculare reduse

Acest dispozitiv de masaj nu este invaziv și nici nu provoacă durere. Tot ce trebuie să faci este să masezi cu mișcări de dute-vino, partea corpului pe care vrei să o tonifici sau să o relaxezi, timp de câteva minute în fiecare zi. FitRoll este potrivit pentru masarea gambelor, pulpei, a brațelor și chiar a gâtului.

Sute de clienți din întreaga lume l-au încercat și au văzut pe propria piele cât este de bun. De la doamne sau domnișoare care voiau să scape de celulită, la doamne sau domni care voiau să își îmbunătățească circulația sanguină sau să își maseze și relaxeze mușchii după o zi lungă de muncă sau după sport. 


Alătură-le lor iar pielea ta o să îți mulțumească!


You may also like

Vezi toate articolele
Example blog post
Example blog post
Example blog post