Goblenul cu diamante, activitatea perfectă de relaxare și destindere

Cel mai adesea, în zilele acestea, suntem obosiți și stresați, și căutăm mereu un moment de relaxare, o gură de respiro, o activitate prin care să ne deconectăm. Așa ajungem să facem tot felul de sporturi, poate să citim diferite cărți recomandate de prieteni sau persoane publice, dar mai ales să ne alegem sau să experimentăm diferite hobby-uri. 


Așa am descoperit și noi goblenele cu diamante. O imagine ca un șablon, după care aranjezi într-o anumită ordine ștrasurile, pentru a-i da mai multă viață imaginii respective. Știm, poate sună puțin ciudat sau plictisitor, dar vă zicem, este absolut relaxant și nu trebuie să ne credeți pe noi pe cuvânt, citiți doar reacțiile clienților.


Este o modalitate plăcută și creativă de a-ți ocupa timpul, foarte ușor de lucrat, care ajută la concentrare, la exersarea răbdării, dar mai ales la reducerea stresului. Este dovedit faptul că prin activități cu instrucțiuni clare și reguli bine definite, creierul găsește un oarecare confort în procesul de creație al produsului final, nemaifiind nevoie să se concentreze pe ce trebuie să facă, ci pe cum, trebuie să facă. De asemenea, la fel ca la pictori, sau alte tipuri de artiști, este foarte plăcut să vezi cum, sub ochii tăi, ca rezultat al muncii mâinilor tale, ia naștere o imagine vie, obținută prin dibăcie, răbdare și îndemânare. De asemenea, ajută și la consolidarea voinței. După primele minute este posibil să apară plictiseala, mai ales pentru că este o muncă migăloasă, iar pentru cei dintre noi care suntem prinși zilnic în rutină, pe viteză, este posibil să fie cu atât mai greu. Însă la final, chiar dacă procesul ți se va părea greu, rezultatul va arăta faptul că ești capabil să duci la bun sfârșit ceea ce ai început, iar satisfacția este pe măsura efortului.


Mulți clienți au fost încântați de ele și au revenit pentru a mai comanda, fie cadouri fie un model diferit, pentru că da, ai de ales dintre o varietate larga de imagini, cu diferite niveluri de dificultate, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. De la goblenele cu icoane, la cele cu animale sau cu desene, fiecare a găsit ceea ce a dorit, au fost încântați, iar noi nu putem decât să ne bucurăm!

Tu ce zici? Le-ai încercat deja? 😁


You may also like

Vezi toate articolele
Example blog post
Example blog post
Example blog post