Jucării pentru copii, mari și mici

Vara este anotimpul copilăriei, anotimpul pe care toate fetițele și băiețeii îl așteptă cu nerăbdare în fiecare an. Ziua e mai lungă, aerul mai cald, soarele mai arzător, școala se termină, în sfârșit, și vacanța mare începe. Jocurile, joculețele, năzbâtiile și chicotelile încep să se vadă și să se audă în toate parcurile. 

Și tocmai pentru că acest anotimp este precum o continuă sărbătoare a copiilor, noi venim în întâmpinarea lui cu jucării interesante, amuzante și educative.

1. Pentru o activitate relaxantă, dar distractivă pe terasă, avem Super Winner, un joc interactiv de hochei de masă. Acesta este din lemn, se joacă în doi, iar scopul este să trimiți toate pucurile în tabăra adversarului.

Super Winner - Joc Interactiv

2. Un alt joc interactiv, interesant și care poate să le pună și mintea la contribuție celor mici, este puzzle-ul din lemn. Fiind un puzzle mai deosebit, care are piesele în diferite forme, de animale spre exemplu, este mult mai intrigant de făcut, iar satisfacția este pe măsura efortului.

Puzzle din Lemn - Dimensiune A4 - 200 Piese - Diferite Forme

3. Următoarea propunere este DrillToy, tot un puzzle interactiv, dar cu multe piese colorate, șuruburi, piulițe și șurubelniță electrică, care o să le permită copiilor să își dea frâu liber creativității creând propriile modele și care o să îi stimuleze în ceea ce privește cercetarea, tehnologia, ingineria și matematica.

DRILL TOY - Puzzle Mozaic Pentru Copii

4. Un joc interesat, mai ales pentru copiii a căror activitate preferată este desenatul, în tot felul de culori și forme, este Spirograful. Acesta este un instrument educativ care pe lângă ca ajută la dezvoltarea scrisului, îndemânării și crește ritmul de scriere, considerabil, este și amuzant, iar rezultatele sunt mereu uimitoare pentru cei mici.

Spirograf - Instrument Educativ pentru Desenat

5. Iar ultimul, dar bineînțeles, nu cel din urmă, este Desenul pentru Copii cu Diamante. Un goblen pentru copii, cu diamante, în diferite forme și care o să îi țină ocupați, o să le dezvolte atenția și îndemânarea.

 Click sau scroll pentru a mări.  Desen Pentru Copii Cu Diamante - Nurca.ro  Desen Pentru Copii Cu Diamante - Nurca.ro  Desen Pentru Copii Cu Diamante - Nurca.ro  Desen Pentru Copii Cu Diamante - Nurca.ro  Desen Pentru Copii Cu Diamante - Nurca.ro  Desen Pentru Copii Cu Diamante Peisaj - Nurca.ro  Desen Pentru Copii Cu Diamante Bufnita - Nurca.ro  Desen Pentru Copii Cu Diamante Cerb - Nurca.ro  Desen Pentru Copii Cu Diamante Ponei - Nurca.ro Desen Pentru Copii Cu Diamante

Ce zici? Ne vedem la joacă? 

Dacă vrei să vezi și celelalte jucării pe care le am dă click aici.


You may also like

Vezi toate articolele
Example blog post
Example blog post
Example blog post