O canapea ca noua cu cele mai frumoase huse Nurca!

Majoritatea dintre noi ne dorim, cel puțin o dată la câțiva ani, să schimbăm ceva în casă. Fie că este vorba despre rearanjatul și mutatul mobilei, fie că este vorba despre înlocuirea unei piese de mobilier cu una nouă, iar mai nou, revopsirea ei printr-un DIY, această necesitate apare în mintea tuturor la un moment dat. Plictiseala se instalează repede, iar o schimbare de peisaj, chiar la tine acasă, câteodată este cea mai benefică.


Noi suntem de părere că, fie că vrei sau nu să îi muți locul canapelei sau colțarului de pe peretele din stânga, pe peretele din dreapta, cea mai de efect schimbare este una de aspect, de culoare sau de design. Poate canapeaua este încă bună, însă se văd clar urmele de uzură, iar aici intervenim noi. Husele Nurca, pentru canapele, fotolii și scaune, îți oferă șansa să ai o piesă de mobilier nouă, chiar în fiecare zi. Atâtea huse, atâtea canapele! 


Nu toată lumea își permite să facă des, schimbări majore prin casă. Moda este trecătoare, iar produsele de calitate nu sunt ieftine. Însă cu o husă te-ai rezolvat. Modelele sunt frumoase, diverse, moderne, iar materialul elastic, fin si catifelat, dar mai ales, rezistent. Se aplică frumos și ușor peste canapea, trebuie doar să ai puțin spațiu pentru a o desface și acoperi, să o legi pentru ca materialul să stea cât mai întins și să plasezi stick-urile din spumă bine, pentru a se mula pe toată suprafața ei.


Nu mai trebuie să îți faci griji pentru că vechea canapea, colțarul sau fotoliile nu se mai asortează cu noile perdele, noul covor sau noua zugrăveală. Este atât de simplu să arunci o privire pe site, îți alegi culoarea, modelul și dimensiunea, ai plasat comanda, iar în câteva zile ai o canapea nouă la un preț accesibil.


You may also like

Vezi toate articolele
Example blog post
Example blog post
Example blog post