Top 5 produse ce nu trebuie sa lipsească din grădina ta

Primăvara a ajuns deja la noi, iar natura știe asta. Copacii înmuguresc și încep să înflorească, iarba să înverzească, florile și plantele să încolțească, iar grădinile să prindă viață.

Dacă stai la casă știi cum e în această perioadă a anului, muncă și iar muncă, chiar și dacă ai doar o micuță casă de vacanță la țară, tot trebuie să îți sufleci mânecile și să treci la treabă. Nu ai cum să te plictisești, mereu este ceva de făcut, însă cu uneltele potrivite poți să termini repede, cu mai mult spor și cu mai mult drag. 

Noi ți-am pregătit un top 5 cu cele mai iscusite articole pentru curtea ta. Încearcă-le și o să vezi că întreținerea, înfrumusețarea și menținerea grădinii tale o să fie mai ușoară și mai plăcută. 


 • Duză circulară pentru irigarea grădinii
 •  

  Primăvara înseamnă o nouă viață, toate plantele și florile semănate sau plantate ies la suprafață, iar dacă mama natură nu le udă, tu ar trebui să îi ți locul. Dar nu îți face griji, cu ajutorul acestei duze circulare pentru irigarea grădinii o să meargă ușor și repede. Doar o atașezi furtunului tău, iar prin cele trei ieșiri pentru irigare, o să reușești să acoperi o zonă mare, și astfel o să termini mai repede. De asemenea, produsul folosește tehnologia de conservare a apei care oferă un strat uniform pe toată suprafața udată.


  Dacă vrei să economisești apă și timp atunci când uzi grădina atunci aceasta este unealta pe care o căutai!


 • ProTrimmer - Adaptor profesional pentru motocositoare
 •  

  Ciclul vieții în grădină spune că odată ceva udat, crește, și ce crește prea mult, trebuie tăiat la un moment dat. Aici intervine ProTrimmer, un adaptor profesional pentru motocositoare. Acesta este conceput cu lame de oțel de 360°, pentru a tăia cu ușurință iarba crescută între pavaje și dale, buruienile groase și ramurile. 


  Uită de greutatea cositului manual, de modă veche, sau de chinul pe care îl îndurai folosind adaptorul nepotrivit pentru buruienile mari și dure, acum ai la dispoziție ProTrimmer!

   

 • Pietre ambientale fosforescente pentru decor
 •  

  După ce ai tăiat toate buruienile dintre dalele sau pavajele grădinii tale, urmează pasul următor, decorarea!

  Pietrele fosforescente sunt o idee excelentă atât pe timp de zi, dar mai ales pe timp de noapte. Dacă îți place ca și după ce soarele apune, grădina ta fie luminată și drumul marcat atunci ai nevoie de aceste pietre decorative, fosforescente. Ele se încarcă pe timpul zilei de la lumina soarelui, urmând ca pe măsură ce se întunecă să se fie tot mai vizibile. 


  Multe, micuțe și drăguțe, aranjate între dale, la baza pomilor sau de-a lungul aleii, acestea pot să îți transforme curtea într-un peisaj de basm, cu zâne și licurici.  • Manuși antităiere
 •  

  Munca în grădină, la mașină sau în casă, presupune uneori utilizarea unor instrumente ascuțite, tăioase și periculoase, tocmai de aceea avem nevoie de protecție. SafetyGloves sunt mănușile perfecte pentru tine în munca cu aceste instrumente sau dispozitive. Acestea îți păstrează mâinile curate și uscate, lăsând pielea să respire și oferind o aderență crescută.

  Se mulează perfect, deci sunt ușor de folosit atât în munca cu obiecte mari, dar și când ai o lucrare mai migăloasă, ce necesită mai multă atenție detaliilor.


  Cu SafetyGloves îți poți lua adio de la taieturi, julituri și înțepături pe mâini. 

   

 • Set de vase pentru apa găinilor
 •  

  Dacă ții păsări domestice, de curte, înțelegi probabil cât de importantă este o alimentație sănătoasă, bio. Însă ca aceste păsări, găini, rațe, curci, sau alte înaripate, să fie sănătoase și fericite trebuie mai întâi să le oferi și condițiile necesare. 

  Aceste vase speciale pentru apă le oferă găinilor tale apă proaspătă doar atunci când doresc. Este o metodă mult mai igienică și mai estetică. 

  Dispozitivul poate fi atașat cu ușurință la un sistem de apă deja existent, unei găleți sau oricărui sistem de apă dorești. Modul de utilizare este foarte simplu. Când găina atinge sau ciugulește partea galbenă, vasul se umple cu apă proaspătă.


  You may also like

  Vezi toate articolele
  Example blog post
  Example blog post
  Example blog post