Despre noi

Cine suntem?


Noi suntem NURCA, un magazin online cu o gamă variată de produse din diferite categorii, potrivite pentru toată lumea. De la ustensile pentru bucătărie, la gadgeTuri și jucării, noi suntem un magazin al oamenilor fericiți, un loc unde creativitatea, accesibilitatea și utilitatea sunt la ele acasă.
Suntem pe piața românească de 4 ani, timp în care am reușit să ne dezvoltăm în segmentul de e-commerce din ce în ce mai mult, ajungând, la peste 100.000 clienți și peste 4000 recenzii.


De ce am înființat brandul NURCA?


NURCA a apărut ca un răspuns la o nevoie a oamenilor, nevoia de a găsi unelte, ustensile, obiecte utile și ingenioase, care să ne ajute să salvăm timp, spațiu sau efort fizic, să ne dezvolte, sau să ne relaxeze, la un preț accesibil. Atât noi, cât și prietenii noștri ne-am bătut de această problemă, așa că, am decis să venim cu o soluție. Ne-am dorit să aducem produse care nu se găseau deloc, sau cu greu, în țara noastră, facilitând un transport sigur și rapid, la costuri rezonabile. Mai târziu, am descoperi că sute de oameni căutau această soluție, zilnic.


De ce facem asta?


Noi existăm pentru a aduce lucrurile utile și frumoase mai aproape de voi.  Am cautat și testa sute de produse, pentru ca voi, clienții noștri, să găsiți mereu un obiect care o sa vă facă viața mai ușoară, un cadou ingenios pentru cei dragi, jucării, obiecte de decor sau unelte salvatoare pentru casă și grădină.
Utile, drăguțe, interesante și de calitate, aici o să le găsești pe toate!