Politica de confidențialitate

Politica de confidentialitate

Nurca.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

SC ALUXE ROMANIA SRL (numita in continuare Compania) este proprietara website-ului www.nurca.ro. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Numar notificare Companie la ANSPDPC: 31533.

Marketing text și notificări prin SMS


Introducând numărul dvs. de telefon și făcând o achiziție, abonându-vă prin formularul nostru de abonament, sunteți de acord că vă putem trimite notificări text (pentru comanda dvs., inclusiv memento-uri referitoare la coșul abandonat) și oferte de marketing. Mesajele de marketing text nu vor depăși 10 pe lună. Recunoașteți că consimțământul nu este o condiție pentru orice achiziție.
Dacă doriți să vă dezabonați de la primirea mesajelor text de marketing și a notificărilor, răspundeți cu STOP la orice mesaj trimis de către noi sau utilizați linkul de dezabonare pe care vi l-am furnizat în oricare dintre mesajele noastre. Înțelegeți și sunteți de acord că metodele alternative de renunțare, cum ar fi utilizarea cuvintelor sau cererilor alternative, nu vor fi considerate ca un mijloc rezonabil de renunțare. Se pot aplica tarife pentru mesaje și date.
Pentru orice întrebări, vă rugăm să scrieți HELP la numărul de la care ați primit mesajele. De asemenea, ne puteți contacta pentru mai multe informații. Dacă doriți să renunțați, vă rugăm să urmați procedurile de mai sus. .

Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:

Prelucrarea si livrarea comenzilor 
Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe www.nurca.ro 
Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor 
Activitati comerciale 
Marketing si publicitate 
Promovarea produselor 
Cercetare de piata