Politica de livrare

Comenzile sunt livrate de la depozitul nostru din Cluj-Napoca şi ajung la destinaţie estimativ în 1 - 2 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Comenzile înregistrate în zilele lucrătoare de luni, marți, miercuri și joi până la ora 15:00 se livrează în următoarea zi lucrătoare de la plasarea comenzii. Comenzile înregistrate în zilele de vineri după ora 15:00, sâmbătă, duminică și luni până la ora 15:00 se livrează a doua zi lucrătoare de la plasarea comenzii.

În perioadele sărbătorilor mari (Crăciun, Revelion, Paște) și de Black Friday timpul de livrare poate crește cu 2 - 3 zile lucrătoare din cauza creșterii numărului de comenzi, a aglomerației curierilor și/sau a zilelor libere legale.

Este important de reținut că în unele zone unde curierii nu au sediu, livrarea produselor poate să dureze până la 3 - 4 zile din cauza curselor limitate!

Livrarea se face prin curier rapid iar costul este de 15 lei. Plata se poate face ramburs la sosirea coletului dar și online folosind cardul bancar. Pentru comenzile mai mari de 199 lei plata transportului este gratuită.

În cazul în care o comandă este în curs de expediere, aflată la curier, nu este posibilă modificarea acesteia. Orice adăugare de produse la o comandă care este deja împachetată sau expediată, va fi tratată exclusiv ca o comandă nouă.

Factura fiscală este emisă și transmisă automat doar în format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizată, nefiind necesară stampilarea și semnarea acesteia.

Vă rugăm să verificați datele de contact înainte de finalizarea comenzii. Adresa de livrare sau numărul de telefon incorect introduse pot întarzia livrarea comenzii sau pierderea acesteia. 

Nu se fac livrări în afara teritoriului României.