Politica de retur

Informaţii privind exercitarea dreptului de retur ( retragere)

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. Nurca.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Dreptul de retur

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului"

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la sediul Nurca,  str. Traian Vuia, nr. 208, Cluj-Napoca, jud. Cluj, împreună cu Formularul de Retur completat. In cazul in care produsele care ajung la noi prezita zgarieturi, nu ajung la noi in starea in care le-am trimis sau nu au cutia originala, ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

Rambursul coletului returnat trebuie sa fie 0. Restituirea banilor se face prin transfer bancar. 

De asemenea produsele trebuie ambalate corespunzator astfel incat sa nu fie deteriorate pe durata livrarii.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în timp de 14 zile calendaristice de la momentul anunțării retragerii din contract. 

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii.

Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar, in contul bancar prezent pe formularul de retur, in timp de 14 zile de la anunțarea retragerii din contract.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Produsele se returneaza la adresa destinatarului prin intermediul unei firme de curierat fara a se percepe taxa de ramburs de catre destinatar. Contravaloarea produselor returnare se restituie prin transfer bancar, impreuna cu taxa initiala de livrare. 

Taxa pentru retur este suportata de catre noi doar in cazul in care produsul primit de catre dumneavoastra este defect sau ati primit un alt produs in schimbul celui comandat. In cazul unui schimb de produse, va rugam sa ne contactati pentru a ne ocupa de intreaga procedura.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online Nurca.ro 

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

FORMULARUL ONLINE DE RETUR:  CLICK AICI