Termeni și condiții

Site-ul nurca.ro este proprietatea societății comerciale ALUXE ROMANIA SRL

Utilizarea site-ului nurca.ro (incluzând vizitarea și cumpărarea produselor) implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și ALUXE ROMANIA SRL, de aceea, se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul nurca.ro implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de ALUXE ROMANIA SRL, implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Informații generale despre produse și prețuri

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însă uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului tău. De asemenea, pot apărea mici diferențe de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replică.

Clienții nurca.ro vor fi intotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc, dacă se poate aduce la comandă, în cât timp se va prelucra și în cât timp va ajunge la ei. Aceste informații vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică.

Produsele comercializate prin intermediul nurca.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului și în momentul livrării vor fi întotdeauna însoțite de factura fiscală fizică sau în format electronic. Chitanța de la curier este dovada plății sau extrasul de cont.

Garanția produselor

ALUXE ROMANIA SRL declară pe propria răspundere că produsele comercializate corespund documentațiilor de execuție ale fabricanților, sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanția legală de conformitate, conform dispozițiilor Legii nr. 296/2004 privind Codul Consumului, cu modificările și completarile ulterioare coroborate cu dispozițiile OUG 140/2021 privind vanzarea produselor și garanțiile asociate acestor, cu modificările și completarile ulterioare.

ALUXE ROMANIA SRL acordă garanție, pe baza facturii, pe o perioadă de 24 luni de la data livrării către consumator.*

*Atenție! În primele 6 luni de la achiziție, produsele defecte sunt considerate neconforme la data cumpărării, urmând ca după încheierea acestei perioade, clientul să facă dovadă că lipsa de conformitate a survenit în momentul achiziției. În cazul în care această dovada lipsește și lipsa de conformitate nu poate fi dovedită, produsul nu poate intra sub incidența garanției.

În acest termen clientul va beneficia automat de înlocuirea/reparația produsului. În cazul în care clientul dorește restituirea sumei, valoarea se va returna în contul bancar al clientului.

Cererea de ridicare a produsului se realizează de către firma noastră. Dacă doriți să trimiteți coletul prin altă firmă de curierat, vă rugăm să aveți în vedere că NU acceptăm colete ramburs.

În situația în care produsele se defectează și acestea beneficiază de perioada de garanție prevăzută mai sus, clientul poate transmite situația la adresa de e-mail contact@nurca.ro sau la numărul de telefon 0371 230 904.

Responsabilitățile clientului cu privire la garanție

Condițiile de garanție NU se aplică pentru problemele sau daunele cauzate de clienți sau în circumstanțe cum ar fi:

Uzura normală a produsului.
Defectele cauzate de manevrarea brutală (defectele cauzate de obiecte ascuțite, de îndoire, comprimare sau cădere, etc.).
Defecte cauzate de utilizarea în condiții neadecvate (aplicării greșite la folii, distrugeri intenționate, utilizare defectuoasă, etc.).
S-a intervenit asupra produsului, a fost montat, reparat și/sau modificat de personal neautorizat.
Termenul de garanție a produselor începe la data menționată în factură fiscală care atestă vânzarea.
Atenție! Pentru a beneficia de Garanție în cazul produselor din categoria Folii de protectie menționăm că acestea trebuie sa fie testate/montate într-un service GSM care va elibera un bon de service sau certificat de constatare (cu ștampilă) ce va atesta operatiunea efectuată. În caz contrar produsele nu beneficiază de Garanție, deoarece montarea lor necesită cunoștințe de service.

Garanția legală de conformitate

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 și O.G. 21/1992.

Politica de confidențialitate

nurca.ro are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților.

SC ALUXE ROMANIA SRL (numită în continuare Compania) este proprietara website-ului www.nurca.ro. Compania certifica faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a OUG 34/2014 privind comerțul electronic, precum și a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare. Număr notificare Companie la ANSPDPC: 31533.

Scopurile colectării datelor de la utilizatori sunt:

Prelucrarea și livrarea comenzilor
Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe www.nurca.ro
Informarea utilizatorilor despre evolutia și statusul comenzilor
Activități comerciale
Marketing si publicitate
Promovarea produselor
Cercetare de piață
Analiza comportamentului consumatorului

Compania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care și-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul www.nurca.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Compania va folosi informațiile furnizate de către utilizatori numai în scopul în care au fost colectate.

Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de către dumneavoastră altor companii cu care colaborează pentru a putea furniza serviciile contractate de către clienți, precum firme de curierat, firme care oferă servicii de marketing și publicitate, servicii de plată, și altele, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora.

Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durata limitata de timp către serviciul partener Opinii de Încredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Opinia clienților va fi publicată pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnica a mesajelor, astfel incat sa se asigure ca ele ajung la clienți.

Prin completarea câmpurilor aferente datelor dumneavoastră în momentul creării contului și/sau plasarea unei comenzi vă exprimați acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate și utilizate în mod nelimitat ca spațiu și timp pentru scopurile mai sus menționate.

Compania se obligă să aducă la cunoștința utilizatorilor prelucrarea datelor cu caracter personal.

Drepturile utilizatorilor

Orice persoană are dreptul de intervenție asupra datelor și poate solicita în mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau ștergerea datelor dacă acestea nu se folosesc conform legii sau sunt incomplete sau inexacte, printr-o cerere scrisă transmisă către Companie conform pct. A.

Orice persoană are dreptul de opoziție prin care se poate opune ca datele furnizate Companiei să fie prelucrate de către aceasta printr-o cerere scrisă transmisă către Companie conform pct. A.

Orice persoană are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de către Companie.

Orice persoană are dreptul de a se adresa justiției în cazul în care consideră că protectia datelor cu caracter personal a fost încălcată.

Orice persoana are dreptul de a fi informată de către Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

Orice persoană are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisă transmisă Companiei conform indicațiilor de la punctul de mai jos.

Pct. A Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugați sa transmita o cerere scrisa semnata si datata prin modalitatea preferată:

Scan pe email către adresa contact@nurca.ro
Prin poșta, curier sau predare personală la sediul Companiei din Str. Meteor, nr 69-1, Cluj-Napoca, Cluj între orele 8 - 17.
Plata
Plata comenzii se poate face folosind una din opțiunile de mai jos:

a. Plata ramburs

Plata comenzii se va efectua integral în numerar, în lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua în baza facturii fiscale emise de către ALUXE ROMANIA S.R.L. în conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisă către client pe adresa de e-mail furnizată în comandă.

b. Online cu card bancar prin mobilpay (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard)

Dacă ați ales metoda de plata " Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

*Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

Copyright

Tot conținutul site-ului nurca.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe și orice alte date) este proprietatea ALUXE ROMANIA SRL și/sau a asociaților, a partenerilor și/sau a furnizorilor săi și este protejat în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul și imaginile de pe nurca.ro nu pot fi folosite în legatură cu produse sau servicii care nu aparțin ALUXE ROMANIA SRL, într-o manieră care să creeze confuzie printre clienți sau care să discrediteze site-ul nurca.ro sau firma ALUXE ROMANIA SRL. Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată la contact@nurca.ro.

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul nurca.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice și telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putând fi modificat sau anulat ulterior fără nicio penalitate pentru client.

Accesul la site

ALUXE ROMANIA SRL permite accesul nelimitat pe site-ul nurca.ro, în scop personal, dar nu îi confera dreptul de a descarca, modifica total sau parțial, reproduce total sau parțial site-ul, fără acordul scris al ALUXE ROMANIA SRL.

Corectarea informațiilor eronate

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de redactare, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.

ALUXE ROMANIA SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de nurca.ro nu contin viruși sau alte componente dăunătoare, deși va face tot posibilul ca acest lucru să nu se întâmple. Ne rezervam dreptul să anulăm comenzile fără notificare prealabilă în cazul în care intervine o eroare sau o greșeală de redactare.

Dispute și conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul nurca.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului ca legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea ALUXE ROMANIA SRL.

Pentru orice defect constatat în urma cumparării unui produs de pe site-ul nurca.ro, cumpărătorul poate solicita conform OUG 140/2021 repararea sau înlocuirea produsului defect. Aceasta se va face în urma prezentării produsului de către cumparator și a constatării de către un reprezentant al ALUXE ROMANIA SRL a defectului reclamat.

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvat în prima faza pe cale amiabila. Având în vedere că scopul nostru este de a avea tot timpul clienți satisfăcuți, dacă ai probleme legate de o comanda, te rugăm sa ne contactezi la adresa de e-mail: contact@nurca.ro (termen de răspuns 24-48 ore lucrătoare).

Modificări

ALUXE ROMANIA SRL își rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului nurca.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, deși vom fi atenți sa anunțăm clienții despre aceste modificări.

Utilizatorul nurca.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și condițiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de către ALUXE ROMANIA SRL, va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se considera ca este de acord cu modificările efectuate.

Politica de returnare

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. nurca.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului".

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate ÎN STAREA ÎN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la nurca.ro, str. Meteor, nr. 69-1, Cluj-Napoca, jud. Cluj pe propria cheltuială, împreună cu Formularul de Retur completat. Produsele vor fi expediate în forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate. În cazul în care produsele care ajung la noi prezintă zgârieturi, folii de protecție lipsă, sigilii rupte, ne rezervăm dreptul să refuzăm restituirea sumelor.

Atenție! Foliile de protecție pentru telefoane, tablete pot fi returnate doar dacă n-au fost folosite sau se încadrează în condițiile de Garanție de mai sus.

Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs sau cu plata transportului la noi.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur, telefonic, pe e-mail sau pe completand formularul de retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită în maximum 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul în care nu primim această informaţie, banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate. Formularul de retur este un model și nu este obligatoriu, dar ne ajută să procesăm mai repede retururile.

În cazul schimbului de produse, noul transport este suportat de către client. (Ex: se doreste schimbarea marimii, culorii, etc).

În cazul în care produsul a ajuns la client deteriorat sau clientul a primit un alt produs față de cel comandat, costul transportului este plătit de către Nurca.ro.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou (ambalaj sau accesorii lipsă, produsul este deteriorat, ambalajul desfăcut), ne rezervam dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea produsului în stadiul inițial. Accesoriile (manuale de utilizare, cabluri etc.) aflate în cutia produsului precum și ambalajul original al acestuia fac parte integrantă din produs.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din site-ul Uniunii Europene).

Această politică de returnare este valabilă pentru produsele achiziționate prin intermediul magazinului online nurca.ro.

Scopul utilizării

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. ALUXE ROMANIA SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor printr-o cerere scrisă, datată și semnată pe adresa de e-mail contact@nurca.ro. Dacă sunteți înscriși în sistemul nostru de Newsletter vă puteți dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastră de email .

S.C. ALUXE ROMANIA SRL implementeaza intern campanii de newsletter. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteți scrie pe email, la adresa contact@nurca.ro.

În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte, facturare. De asemenea, pentru a susține relația comercială cu dvs. Vă putem contacta în legătura cu o ofertă Nurca care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților noștri.

Dacă sunteți înscriși în sistemul de Newsletter o să primiți pe email informații comerciale privind ofertele noastre. Dacă alegeți ca datele dvs. personale să nu fie utilizate noi vom respecta opțiunea dvs. nu vindem și nici nu comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale către terți.

Date non-personale colectate automat

Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Putem utiliza aceste date şi distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

Securitate

Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, Nurca utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice dintre care enumerăm:

accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de serviciu;
toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;
accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;
la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date;
printarea datelor este făcută doar de la echipamentele societății, de către angajații desemnați.


Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului nurca.ro este gratuită și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona, urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respectă Legea comertului electronic în ceea ce privește comunicarea comercială, așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Firma noastră pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura că experiența de cumpărare este unică și plăcută pentru tine. Te invităm pe pagina de produse.

Politica Remarketing

În paginile website-ului http://www.nurca.ro/, prin intermediul unei etichete pentru remarketing (remarketing tag) și a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (număr ce identifică în mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoană). Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri în vederea afișării unor anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search.

Când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului http://www.nurca.ro/ .

În cazul în care nu ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.

 

Politica de confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Informare privind protecția datelor cu caracter personal destinată persoanelor / candidaților care aplică pentru un post vacant în cadrul ALUXE ROMANIA S.R.L. 

Stimată doamnă / Stimate domn,

Asigurarea dreptului legat de protecția datelor cu caracter personal este un angajament fundamental al companiei ALUXE ROMANIA S.R.L. și, prin urmare, ne dedicăm toate resursele și depunem toate eforturile necesare pentru a prelucra datele tale în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR"), precum și cu orice altă legislație aplicabilă. Unul dintre principiile esențiale ale acestui cadru legal este transparența și ne dorim să fii în totalitate informat, de aceea am pregătit acest document pentru a-ți prezenta care sunt modalitățile prin care colectăm, utilizăm, transferăm și îți protejăm datele cu caracter personal, atunci când interacționezi cu noi, fie prin site-ul nostru web, fie prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, astfel încât să ai mereu acces și să cunoști orice modificări privind modul în care îți prelucrăm datele cu caracter personal, precum și orice alte modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea actualizată a Politicii noastre de Confidențialitate și, din acest motiv, este indicat să verifici periodic conținutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem și cum ne poți contacta?

ALUXE ROMANIA S.R.L, persoana juridica romana, cu sediul social in municipiul Cluj-Napoca, str. Zizinului, nr. 5, judetul Cluj, inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J12/334/2014, cod unic de inregistrare 32753210, atribut fiscal „RO,” reprezentata legal de catre administrator – Rusu Bianca Cristina,

Avand in vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si abrogarea Directivei 95/46/CE, va punem la dispozitie acest document pentru a va detalia cand si de ce va prelucram datele cu caracter personal, cum le folosim, conditiile in care le putem divulga altora si cum le stocam in conditii de siguranta.

Poți să ne împărtășești opiniile tale și suntem dispuși să îți furnizăm orice informații suplimentare de care ai nevoie privind prelucrarea datelor tale. Dacă te regășești în această situație, poți să contactezi Responsabilul ALUXE ROMANIA SRL privind protecția datelor la adresa de e-mail contact@nurca.ro sau prin poștă sau curier, la adresa municipiul Cluj-Napoca, str. Zizinului, nr. 5, judetul Cluj – cu mentiunea: în atenția Responsabilului ALUXE ROMANIA SRL cu protecția datelor.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm?

Prelucram date cu caracter personal in scopuri determinate. În general, colectăm date cu caracter personal ce provin direct de la tine și, astfel, tu controlezi și decizi ce informații ești dispus să ne oferi. De exemplu, atunci când aplici pentru un loc de munca la ALUXE ROMANIA SRL ne transmiți următoarele date personale: adresa ta de e-mail, numele și prenumele, data nașterii, genul(sexul), numărul de telefon, adresa / orașul / cartierul în care locuiești, istoricul educației și experienței profesionale, abilitățile tale de utilizare a PC-ului și alte abilități profesionale, nivelul de studii, nivelul de limbă engleză și alte limbi străine cunoscute, dacă ai permis de conducere categoria B de minim 1 an de zile precum și alte informații specifice acestui context.

Conform Politicii de cookie-uri, pe site-ul nostru web pot fi stocate și colectate informații în cookie-uri sau alte tehnologii similare.

Menționăm că nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit vârsta de 16 ani.

Cu ce scop colectăm și prelucrăm datele tale?

Vom utiliza datele tale cu caracter personal în scopul recrutării de personal pentru ALUXE ROMANIA SRL.

Cât timp păstrăm datele tale cu caracter personal?

Ca regulă generală, vom stoca datele cu caracter personal pentru o perioadă de 3 ani de la transmiterea acestora.

Cui transmitem datele tale cu caracter personal?

După caz, putem transmite sau putem oferi acces la anumite date cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

- furnizorilor de servicii IT;

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă devine necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem divulga, de asemenea, anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Bineînțeles, ne asigurăm că accesul la datele tale de către terțe persoane juridice de drept privat se realizează în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

În ce țări transferăm datele tale cu caracter personal?

În prezent, stocăm și prelucrăm datele cu caracter personal pe teritoriul următoarelor tari din Europa: România, Olanda, Irlanda.

În acest sens, vom lua întotdeauna măsurile necesare pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție, astfel încât drepturile și interesele tale să fie mereu protejate. Transferurile către furnizorii de servicii și alte terțe părți vor fi întotdeauna protejate prin angajamente contractuale și, după caz, prin alte garanții, precum ar fi clauzele contractuale standard, emise de Comisia Europeană sau schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii.

Ne poți contacta oricând, folosind informațiile de contact menționate mai sus, pentru a afla mai multe detalii despre țările în care îți transferăm datele, precum și garanțiile pe care le-am pus în aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum protejăm securitatea datelor tale cu caracter personal?

Ne luăm angajamentul să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Păstrăm datele tale cu caracter personal pe servere securizate, folosind algoritmi de criptare de ultimă generație și asigurând redundanța stocării.

În ciuda măsurilor adoptate pentru a proteja datele tale cu caracter personal, menționăm că transmiterea informațiilor pe Internet, în general, precum și prin intermediul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terțe părți neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu se află în controlul nostru.

Care sunt drepturile tale?

Regulamentul general privind protecția datelor recunoaște o serie de drepturi privind datele tale cu caracter personal. Care sunt acestea? Poți să soliciți să ai acces la datele tale, poți să soliciți corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau te poți opune la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. De asemenea, îți poți exercita dreptul de a face o plângere către autoritățile de supraveghere competente sau de a te adresa justiției. După caz, beneficiezi și de dreptul de a solicita ștergerea datelor tale cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor, precum și dreptul la portabilitatea datelor.

Poți să obții mai multe informații despre aceste drepturi prin consultarea tabelului de mai jos.

Pentru a-ți putea exercita drepturile, ne poți contacta folosind informațiile de contact expuse mai sus. În cazul în care dorești să îți exerciți drepturile, este important să reții următoarele aspecte:

Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Ne rezervăm dreptul de a-ți verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare ce au ca scop confirmarea identității tale.

Onorarii. Nu îți vom solicita o taxă pentru ca tu să îți exerciți vreun drept privind datele tale cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea ta de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, situație în care vom percepe o sumă pentru asemenea circumstanțe. Bineînțeles, vei fi informat în prealabil în privința oricăror onorarii aplicate, înainte de a-ți soluționa cererea.

Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau în cazul în care ai făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să-ți răspundem în termen de maximum două luni. Te vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. Este posibil să te întrebăm dacă poți să ne transmiți mai multe detalii despre solicitarea ta. Acest lucru ne va ajuta să acționăm mai rapid și să scurtăm durata de timp de răspuns pentru solicitarea ta.

Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care aceasta ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Drepturi vizate

Descriere

Accesul

Poți să ne ceri:

 • să îți confirmăm dacă îți prelucrăm datele cu caracter personal;

 • să îți punem la dispoziție o copie ale acestor date;

 • să îți oferim alte informații despre datele tale cu caracter personal, precum: datele pe care le avem, în ce scop le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi ai, cum poți face o plângere, de unde am obținut datele tale- în condițiile în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.

Rectificarea

Ne poți cere să rectificăm sau să completăm datele tale cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt inexacte sau incomplete.

Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

Ștergerea datelor

Ne poți solicita să îți ștergem datele cu caracter personal, doar în cazurile în care:

 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau

 • ți-ai retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ); sau

 • dai curs unui drept legal de a te opune; sau

 • acestea au fost prelucrate ilegal; sau

 • ne revine o obligație legală în acest sens.

Nu avem obligația de a ne conforma solicitării de ștergere a datelor tale cu caracter personal în cazul în care prelucrarea acestor date este necesară:

 • pentru respectarea unei obligații legale; sau

 • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;

Există și alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea ta de ștergere a datelor, însă cele două situații menționate anterior constituie cele mai probabile circumstanțe în care ți-am putea refuza această solicitare.

Restricționarea prelucrării datelor

Ne poți solicita să restricționăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

 • acuratețea lor este contestată (a se vedea secțiunea de rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora; sau

 • prelucrarea este ilegală, dar nu dorești ca datele să fie șterse; sau

 • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar tu ai nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță; sau

 • ți-ai exercitat dreptul de a te opune iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare.

Putem continua să folosim datele tale cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:

 • avem consimțământul tău; sau

 • pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță; sau

 • pentru a proteja drepturile altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor

Ne poți solicita să îți furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat sau poți solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:

 • prelucrarea se bazează pe consimțământul tău sau pe încheierea sau executarea unui contract cu tine; și

 • prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opoziția

Te poți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care te afli, prelucrării datelor tale cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care consideri că drepturile și libertățile tale fundamentale prevalează față de acest interes.

De asemenea, te poți opune oricând prelucrării datelor tale în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

Luarea de decizii automate

Poți solicita să nu faci obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă:

 • produce efecte juridice cu privire la tine; sau

 • te afectează în alt mod similar și într-o măsură semnificativă.

Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urma luării automate a deciziilor:

 • ne este necesară pentru a încheia sau a derula un contract pe care îl avem cu tine;

 • este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile tale; sau

 • se bazează pe consimțământul tău explicit.

Plângeri

Ai dreptul să depui o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fără a-ți afecta dreptul de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, avem rugămintea ca într-o posibilă asemenea situație să ne contactezi și pe noi în prealabil și îți promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.   

Îți reamintim că poți să contactezi în orice moment Responsabilul ALUXE ROMANIA SRL privind protecția datelor prin trimiterea unei solicitări, utilizând oricare dintre următoarele canale de comunicare:

- prin e-mail la adresa: contact@nurca.ro sau

- prin poștă sau curier la adresa: municipiul Cluj-Napoca, str. Zizinului, nr. 5, judetul Cluj - cu mentiunea în atenția Responsabilului ALUXE ROMANIA SRL cu protecția datelor.